STORMSKADER

JH-BYGGESERVICE
Rismosevej 12 - 2400 Emdrup København
Telefon.
40 68 69 68
 


Vi kommer til
København - Søborg - Vanløse - Brønshøj - Frederiksberg - Hellerup - Ordrup - Gentofte - Charlottenlund - Klampenborg - Lyngby
 

Start - Tagreparation - Skorstensreparation - Stormskade

Hussvampe - Vigtige råd - Nyttige link
 


 


Falck nød afdækning af stormskade.

TAGREPARATION - SKORSTENSREPARATION
 

1. Hvad er storm?  Storm er når vindhastigheden er 25 m/s, men ved hård kuling 17 m/s kan der også være stormhastigheder i vindstødene.

Hvor tit kikker du på dit tag? Det gør husejere næsten aldrig. Når der har været stormvejr, vil jeg derfor stærkt anbefale, at du går en tur rundt om din ejendom, og efterser, om du i forbindelse med en storm, har fået skader på ejendommens tag.

Stormskader er dækket af ejendommens forsikring. I følge forsikringslovgivning er det din pligt som forsikringstager, at tage de nødvendige skridt, for at formindske skadens omfang og følgeskader.
 


Falck nød hjælp inddækning.

 
  Træ revet op med rod.
 
2. Hvis du på din ejendom har haft en stormskade, anbefaler jeg, at du kontakter dit forsikringsselskab og anmelde skaden. Det er vigtigt, at du noterer dig et eventuelt skadenummer.

Forsikringsselskabet vil nu bede dig om at kontakte en håndværker, for at få besigtiget skaden, og for at få oplyst en pris for at få skaden udbedret.

3. Kontakt en håndværker- måske en håndværker du har god erfaring med i forvejen. Ellers kontakt mig på telefon
40 68 69 68.

4. Når jeg har besigtiget skaden, kontakter jeg dit forsikringsselskab og afgiver et tilbud på reparation af skaden. Når accept af prisen foreligger ( hvilket næsten altid accepteres med det samme telefonisk ) kontakter jeg dig og oplyser et tidspunkt for reparation af skaden.

Stormskaden bliver udbedret og når skadens reparationer er tilendebragt, besigtiger du den udførte tagrenovering.

Derefter udskriver jeg en regning, som er i overensstemmelse med det tilbud forsikringsselskabet i forvejen har modtaget fra mig, og regningen sendes til forsikringsselskabet direkte.

5. Jeg har herunder oprettet link direkte til nogle forsikringsselskabers skade anmeldelses side, og jeg håber linkene kan være dig til nytte i din videre søgen og kontakt til dit forsikringsselskab.
 
Alka - www.if.dk - www.almbrand.dk - www.tryg.dk -

www.topdanmark.dk - www.gjensidige.dk - www.gf-forsikring.dk


 
Tilbage til sidens topStartside - Tagreparation - Skorstensreparation

Stormskade - Husvampe - Vigtige råd - Nyttige link